Cindy Hoeben

Na haar afstuderen als bachelor in de fysiotherapie in 2007 en het behalen van haar masterdiploma in Manuele Therapie (SOMT) in 2010, heeft Cindy een uitgebreide ervaring opgedaan op diverse locaties, variërend van revalidatiecentra waar ze heeft samengewerkt met artsen, tot particuliere praktijken en danscongressen.

Haar passie ligt in het stimuleren van mensen om een gezond en energiek leven te leiden, waarbij de focus ligt op het bevorderen van een gezond lichaam en het creëren van balans op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Ze gelooft dat een holistische benadering van gezondheid essentieel is, zowel om fysieke uitdagingen te overwinnen als om preventieve maatregelen te nemen om klachten te voorkomen.

Cindy is gespecialiseerd in rug- en nekklachten, bekken- en SI-gewrichten, core-training, hoofdpijn, duizeligheid, kaakklachten, sportblessures (voet/enkel/knie/pols/elleboog) en houdingsgerelateerde klachten. 

Ze past gerichte oefeningen toe om patiënten te activeren en mobilisatietechnieken om hen te begeleiden op weg naar herstel.

Als fysiotherapeut haalt ze haar energie en inspiratie uit dans, en integreert ze coaching en yoga in haar holistische benadering. Ze begeleidt patiënten op unieke wijze naar een gezond en evenwichtig leven.