Kinderfysiotherapie bij De Fysio Studio

Baby's Peuters en kleuters Schoolgaande kinderen TOP-programma 

Iedereen heeft in zijn kinderjaren spelenderwijs leren bewegen. Meestal gaat dat vanzelf en bijna ongemerkt goed. Bij sommige kinderen kan de ontwikkeling wat langer duren of afwijken van wat gebruikelijk is. Dit kan verschillende redenen hebben.

Kinderen ontwikkelen en groeien voortdurend op zowel motorisch als zintuigelijk gebied maar soms wijkt deze ontwikkeling af van wat ‘gebruikelijk’ is. Dit kan komen door aandoeningen aan het houdings- en bewegingsapparaat of het heeft te maken met de zintuigen, organen of het zenuwstelsel. De kinderfysiotherapeut helpt het kind bepaalde vaardigheden eigen te maken door op een speelse en creatieve manier te onderzoeken en behandelen. Het resultaat: je kind kan makkelijker bewegen en zit lekkerder in zijn of haar vel. Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen betrekt de kinderfysiotherapeut de ouders/verzorgers, school en de rest van de omgeving graag bij de behandeling.

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.
Je kunt direct een afspraak maken, wij hebben geen wachtlijst. 

Behandellocatie

Baby’s van 0-2 jaar worden thuis of op de praktijk onderzocht en behandeld. Peuters en schoolgaande kinderen ontvangen we in onze praktijk, thuis of eventueel op school.

Vergoeding

Kinderfysiotherapie wordt vanuit de basisverzekering 18 behandelingen vergoed. Wanneer er sprake is van een chronische aandoening, wordt kinderfysiotherapie onbeperkt vergoed, hier is echter wel een verwijzing voor nodig van de huisarts of speciaslist.

Anna en Tessa zijn onze gespecialiseerde kinderfysiotherapeuten.


Maak een afspraak. Bij het maken van de afspraak graag het BSN-nummer van je kind invullen.