Tamara Soler Pena

Tamara is aan de European Student Program op de Hoogeschool van Amsterdam afgestudeerd in 2012. Ze volgt nu haar opleiding tot bekkenfysiotherapeut bij SOMT Universiteit voor Fysiotherapie in Amersfoort.

Als fysiotherapeut helpt ze mogelijke disbalansen in het lichaam te herkennen. Daarbij probeert ze het herstel van mobiliteit en het functioneel vermogen te stimuleren. Om zo de balans te (her)vinden en te genieten van de beweging in je eigen lichaam.

Ze is geaccrediteerd om zwangere vrouwen voor en na de bevalling te ondersteunen met training en coaching. Hierbij ligt de nadruk op het voorkómen van klachten en op grip krijgen van de veranderingen die plaatsvinden tijdens en na de zwangerschap.

Tamara is geboren in Barcelona en daar begon ze met dansen voordat ze dat herinneren kan. Dit leidde tot een professionele danscarrière. Deze levensstijl was uniek en, ook al was het niet altijd gemakkelijk, een schat aan ervaring voor haar en haar gezin met twee kinderen. Als fysiotherapeut gebruikt ze vaak haar ervaring als danser en pilates docent.